service-detail-page
about-us
close
language Land

Hybridoperationssalar

En hybridoperationssal bidrar till att förbättra patientsäkerheten samt effektivisera kliniska arbetsflöden – i en och samma miljö. Klinisk effektivitet har också ekonomiska fördelar, med en enda arbetsyta som stöder flera procedurer, hjälper det er att erbjuda fler alternativ och samtidigt förbättra avkastningen. 

På Hillrom har vi lång erfarenhet av arbetet i en operationssal. Vi förstår komplexiteten hos de många kirurgiska discipliner som ska kunna utföras i en hybridoperationssal, och vi har den expertis som krävs för att hjälpa till att optimera er arbetsyta. Läs mer om hur vi samarbetar med andra branschledande företag för att hjälpa er att skapa en hybridoperationssal som är anpassad för er organisations framtid.

 


DT-angiografi

DT-angiografi

För vissa patienter behövs flera typer av bildpresentationer under en och samma operation. Våra integrerade lösningar för DT-angiografi i en hybridoperationssal gör att ni kan behålla patienten i samma rum och dessutom ofta på en endagenomlysningsbar bordstopp. Allt för att hålla arbetsflöden effektiva och patienterna säkra.

Läs mer

 


Magnetresonanstomografi (MR)

Magnetresonanstomografi (MR)

Se det som behövs utan den strålning som krävs för en helkroppsskanning. Med hjälp av våra partnerskap kan ni använda de här funktionerna för bildpresentation i hybridoperationssalen, allt från mjukvävnad till vaskulär bedömning och mycket mer.

Läs mer

 


Angiografi

Angiografi

Förbättra visualiseringen vid fluoroskopi, kateterstyrning, nålplacering och mycket mer – i de olika patientpositioner som behövs. Genom våra partnerskap inom angiografi kan ni få ut mer av er hybridoperationssal och gör det dessutom möjligt för er att hjälpa fler patienter.

Läs mer

 


Datortomografi (DT)

Datortomografi (DT)

Få den 3D-bildinformation ni behöver i tidspressade situationer med bildpresentation för hög och låg kontrast, skelett, perfusion med mera. Läs om hur våra mobila och fasta lösningar kan integreras med ledande produkter inom DT för att förbättra arbetsflödena i er hybridoperationssal och hålla era patienter säkra.

Läs mer