""

Som kärnan i den hyperanslutna operationssalen fungerar Helion integrerat kirurgisystem som en praktisk gateway. Det prisbelönta systemet kan effektivisera alla kirurgiska arbetsflöden – från åtkomst av patientdata till videohantering och enhetskontroll, från dokumentation till fjärrkommunikation i realtid. Helion-systemet ökar effektiviteten i dina arbetsflöden – från snabbare installation, flexibel visning och inspelningsalternativ – till förbättrat samarbete och smidigare rumsomsättning.

  

""

Förbättra den intraoperativa effektiviteten

Balansera patientsäkerheten med operativ effektivitet och resultat. Hantera smidigt alla dina utrustningsanslutningar. Fokusera på patienten och kirurgin.

 • Snabb rumskonfiguration – upprätta snabbt förinställda rumskonfigurationer med funktioner för en knapptryckning och hämta patientinformation från EHR eller PACS – allt från en och samma pekskärm – för att påskynda rumskonfigurationen och omsättningen. 
 • 8K-kompatibel – olika videoupplösningar, upp till 4K med fullständigt 3D-stöd och 8K-kompatibilitet, ger ultra-HD-detaljer i realtid, vilket erbjuder tydlig synlighet för patientbilder, förbättrar kvaliteten på operationen och främjar samarbetet.  
 • Intuitiv teknik – uppnå utmärkt prestanda med minimal ansträngning genom dra och släppa-kontroller, automatisk detektering av videokällor, samtidig åtkomst till realtidsförhandsvisningar, delade skärmvyer och genvägar för inspelning och konferenser. 

  

Kliniker i en operationssal med Helion-systemet.

  

Monitor i operationssal med en videokonferens via Helion-systemet.
""

Förbättrad personalkommunikation och ökat fokus

Med mer insyn och kontroll för vårdteam när de tar hand om patienter får du tack vare Helion -systemets intuitiva teknik förbättrat samarbete som håller dig informerad och hjälper dig att undvika förseningar. Anslut, samarbeta och rådgör med andra, oavsett var de befinner sig i världen, så att du kan fokusera och leverera effektivare och mer mänsklig vård när det är viktigast.

 • Underlätta personalkommunikation – kommunicera med extern personal via videokonferenser och strömningsfunktioner i hög upplösning för att förbättra patientresultaten.
 • Främja teamets förtroende – få direkt åtkomst till information när du behöver den med högpresterande videoteknik genom dirigering utan fördröjning, videoinspelning och bildinspelning för två källor samt alternativ för att exportera sparade filer till PACS eller nätverksmappar.

  

  

""

Toppmodern videointegreringsteknik: Förnya operationssalen

Med de integrerade Fluid- och Anywhere-lösningarna från Therapixel kan det omfattande Helion-systemet förbättra din operationssals arbetsflöde, databearbetning och åtkomst för bättre tidshantering – och bättre patientresultat.

Fluid – beröringsfri gestteknik

 • Få tillgång till medicinska bilder som tagits före eller under operation, samtidigt som du håller utrustningen steril och 10 gånger snabbare än röststyrd kirurgisk assistent.
 • Utför handgester som kan omvandlas till styrkommandon för systemet, vilket bevarar det sterila tillståndet och förbättrar effektiviteten.
 • Anslut operationssalens planeringsprogram och optimera därigenom bildsynkroniseringen för att helt integrera och följa DICOM- och HL7-tekniken.

Anywhere – obegränsad åtkomst och effekt

 • Hantera, dela och skicka bilder och data både inom och utanför operationssalen.
 • Ge kollegorna fjärråtkomst för konsultation med bildvisning, redigering och anteckningar.
 • Samarbeta i delade sessioner oavsett var ni befinner er – på datorer eller mobila enheter – så att ni får den information som behövs, när ni behöver den.
Läkare som hänger en IV-påse intill bommen med Helion-systemet på bomhyllan.
Läkare som hänger en IV-påse intill bommen med Helion-systemet på bomhyllan.
""

Fullständig service

Vi ger komplett kundsupport med kirurgiska lösningar som är skräddarsydda för dina kliniska och tekniska behov. Det gör att dina kirurgteam kan prestera på topp.

 • Fullständig assistans – upplev omfattande service från systemdesign till fortlöpande hjälp när du skapar det integrerade kirurgiska systemet som passar dina behov.
 • Fjärrservice  – när du har valt din Helion-systemkonfiguration bistår vi med varje steg på vägen med fjärrsupport genom snabbare, covid-vänliga virtuella servicesamtal.

  

""

  

  

Som integrerad kirurgisk lösning omvandlar Helion-systemet de tekniska funktionerna för operationssalen. Du kan installera det på mindre än en dag och lära dig använda det på mindre än en timme.

Ikon för kryssruta med en muspil

Förbättrad användbarhet

Den intuitiva dra-och-släpp-funktionen har stöd för snabbare rumskonfiguration och omsättningstider med förinställda rumskonfigurationsinställningar och snabbåtkomstknappar som underlättar funktionerna med en knapptryckning på skärmen.

Ikon för en sladd med plustecken

Kraftfull teknik

Tack vare videodirigering i ultrahög upplösning med noll latens kan du alltid registrera viktiga kirurgiska ögonblick för dina journaler samtidigt som vårdteamen arbetar konsekvent och produktivt.

Ikon av en hand som använder en iPad

Anslutning inom räckhåll 

Dubbla kanaler och layoutalternativ ger kirurgen maximal flexibilitet för att dela videokällor med personal utanför operationssalen. Flera videokällor är kombinerade i en och samma vy så att operationsteamet kan visa och dela mer information via en enda skärm. Minimera fördröjningar och förbättra patientresultat med funktioner för videokonferens och strömning. 

Helion-lådor
Blå till blågrön dataremsa

Helion integrerat kirurgisystem

KLICKA HÄR

  

Vill du veta mer om kirurgiska lösningar från Hillrom?

LÄS MER

  

""

Låt oss ta kontakt

Robust enkelhet börjar med att välja rätt integrerat kirurgisystem. Fyll i det här formuläret och låt en representant från Hillrom visa dig hur vårt Helion-system kan hjälpa dig att ta den anslutna vården till nästa nivå.