base-form-page
about-us
close
language Land
En leende yrkeskvinna i en modern kontorsmiljö

Arbeta på Hillrom

Är du redo att hänge dig åt din passion för att hjälpa andra? Gå med i teamet som utvecklar uppkopplad vård – Advancing Connected Care.

play_circle_outline
datarad

Digitala anslutningar kan ske var som helst

Under det senaste året har vi tagit detta till en ny nivå för att stödja våra hjältar inom sjukvården i en digital värld. Titta på videon för att se hur vi skapar digitala anslutningar som gör det enkelt att arbeta med oss, och sök sedan efter lediga tjänster för att ta reda på hur du kan hjälpa till.

Arbeta för en hälsosammare värld 

Gör skillnad i andras liv – och i ditt eget.

Vi har fokuserat på att hjälpa människor att få bättre vård både på och utanför sjukhus i över 100 år. Vi är nu ett globalt medicinteknikföretag med över 10 000 anställda. Våra produkter och tjänster finns tillgängliga överallt där du behöver dem.

Vill du skapa framtidens hälso- och sjukvård tillsammans med oss? Ta en titt på de tjänster vi erbjuder just nu.

Sök jobb

play_circle_outline

På Hillrom strävar var och en av oss mot ett och samma mål: att förbättra resultaten för patienter och deras vårdgivare. Om det passar in på dig vill vi ha dig i vårt team.

– John Groetelaars, Chief Executive Officer

mönstergrafik

Hillrom i siffror

 • Över 10 000 medarbetare
 • 2,9 miljarder i intäkter under räkenskapsåret 2019
 • Cirka 20 000 kunder
 • Fler än 100 länder
 • 2 755 aktiva patent
 • 7 000 00 personer berörs av Hillrom-produkter varje dag

Läs mer om Hillrom

Läs mer om vår historia

En världskarta bestående av blå pixlar, som representerar Hillroms globala räckvidd

Var vi arbetar

Var ser du dig själv? Hillrom har karriärmöjligheter för dig både över hela världen och i din närhet. Vi finns överallt där det finns vård.

 • Asien
 • Australien
 • Europa
 • Latinamerika
 • Mellanöstern
 • Afrika
 • Nordamerika

Visa Hillrom-enheter

Förmåner som ingår

Alla Hillrom-anställda är berättigade till våra kollektivavtalade försäkringar vilket bland annat täcker sjukdom-och olycksfall i arbetet. Vi erbjuder en mängd frivilliga förmåner och anpassade supportverktyg som hjälper våra medarbetare att navigera i sjukvårdslandskapet. Vår inkluderande kultur omfattar även våra förmånsprogram, så att våra medarbetare kan hitta alternativ som uppfyller deras behov.

Hillrom erbjuder en aktieinvesteringsplan för anställda i länder där vi har tillräckligt många intresserade anställda. För närvarande är den tillgänglig i USA, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Singapore, Australien och Japan. Alla anställda i dessa länder är berättigade att delta.

Läs mer om våra förmåner

Utbildning och utveckling

Vi vill inte bara att våra medarbetare ska lyckas – vi vill att de ska trivas. Så vi investerar i ett antal utbildnings- och utvecklingsprogram som främjar deras personliga och professionella framsteg.

Utforska vår utbildning och utveckling

En grupp deltagare i Hillroms ledarskapsutbildning får ett pris efter presentationen

Diversity, Inclusion och Belonging

Våra värderingar kopplar oss till varandra, till vårt uppdrag och till de människor vi hjälper. Ta reda på hur Hillroms principer gör hela skillnaden.

Vi strävar efter att inkludera och stödja våra medarbetare. Det är grunden för vår framgång. Var dig själv. Vi gillar det. Alla är välkomna på en inkluderande arbetsplats. Våra medarbetare är bekväma med att vara sig själva fullt ut. Var dig själv!

En grupp Hillrom-medarbetare som bär t-shirts med PRIDE-partnerskap arbetar under ett rekryteringsevenemang

 

 • Ledarskap: Vårt råd för Diversity, Inclusion och Belonging (DIB) samarbetar med vårt heltids DIB-team att stödja Hillroms inkluderande arbetsplats och de samhällen vi verkar i.
 • Ta ansvar: Mått för att utvärdera Diversity och Inclusion tillämpas inom hela Hillrom och håller oss ansvariga för att skapa en kultur där alla känner sig hemma.
 • Sätta tonen: Våra policyer och utbildningar om jämställda anställningsmöjligheter och förbud mot trakasserier säkerställer att alla Hillrom-anställda arbetar i en hälsosam, säker och produktiv miljö.
 • Women with Impact: 2019 anslöt sig Hillrom till Catalyst CEO Champions for Change, och säkrade vårt åtagande att främja fler kvinnor från olika kulturer på ledande befattningar.
 • Resursgrupper för medarbetare: De här företagssponsrade, medarbetarledda grupperna låter kollegor med liknande erfarenheter eller bakgrunder delta i ett professionellt forum.
 • Attrahera talang: Vi välkomnar personer i alla åldrar och med alla typer av bakgrund, medborgarskap, funktionsvariationer, utbildningsnivå, etnicitet, familjestatus, kön, könsidentitet, geografisk härkomst, språk, politiska åsikter, ursprung, religion, sexuell läggning, socioekonomisk status och arbetslivserfarenhet.

Läs mer om vår kultur

Företagets sociala investering

Hillrom for Humanity investerar i de människor, samhällen och organisationer som vi berör varje dag.

Läs mer om vår sociala investering

En grupp Hillrom-anställda samlas på ett välgörenhetsevenemang

Våra utmärkelser

Hillrom är en fantastisk arbetsplats och det märks. Här följer några anledningar till varför alla vinner på att ingå i vårt team.

 • Newsweek – America's Most Responsible Companies (2020)
 • Women’s Forum of New York Corporate Champion (2019)
 • American Heart Association’s Workplace Index: Gold (2019)
 • Healthiest Employer’s Top 100 Healthiest Workplaces in America (2019)
 • Great Place to Work®-certifierad, Frankrike (2019)
 • 100 Best Adoption-Friendly Workplaces, Dave Thomas Foundation for Adoption (2019)
 • Silver Cradle Award for Support of Employee Adoption (2019)

Se våra utmärkelser och partnerskap

Information om nätfiske/anställningsbedrägeri

Observera att tredje part som inte är relaterad till Hillrom kan påstås begå anställningsbedrägerier online och nätfiske. Du kanske till exempel får höra att du måste betala en engångsavgift för att ansöka, eller att du måste betala för en digital enhet som krävs för jobbet och sedan kommer att få ersättning direkt. Dessa bedrägerier sker ofta via e-post eller annan onlinekommunikation, men kan även ske via telefon eller sms. 

Bedrägerierna kan se olika ut, men de syftar alla till att få tag på dina personuppgifter, dvs. ditt bankkontonummer, personnummer och dina pengar

Observera att Hillrom och dess närstående dotterbolag inte skickar ut oombedda erbjudanden om anställning, inte erbjuder anställning utan att först ha genomfört en personlig intervju eller telefonintervju och aldrig begär betalning som en del av ett legitimt anställningserbjudande. För att vara tydlig begär Hillrom och dess dotterbolag aldrig pengar, bankkortsuppgifter eller någon annan konfidentiell personlig information från en arbetssökande för att kunna behandla hans/hennes ansökan, bakgrundskontroller eller drogtester.

Även om Hillrom arbetar hårt för att försöka förhindra dessa bedrägerier är det svårt att göra eftersom antalet anställningsbedrägerier ökar. Om du misstänker att du har utsatts för ett anställningsbedrägeri som rör en tjänst hos Hillrom kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på hrcreportfraud@hill-rom.com. Vi vill gärna ha specifika uppgifter, till exempel vem som kontaktade dig, hur du kontaktades (via telefon, e-post eller annat) och övrig information. Vidarebefordra om möjligt e-postmeddelandet till oss. Hillroms representanter avgör sedan om den information du fått är legitim eller ett bedrägeri.